Днес, 12 декември, се отваря порталът 12.12 – така наречената

...
 
Днес, 12 декември, се отваря порталът 12.12 – така наречената
Коментари Харесай

12 декември е енергийно много силна дата: вижте какви подаръци ни носи

 

Днес, 12 декември, се отваря порталът 12.12 – по този начин наречената врата към парадайса на личното схващане. Какви дарове можете да получите през този астрологически доста забавен интервал, характеризиращ се с нараснало равнище на креативна сила?

 

Астролозите настояват, че 12 декември (12.12) е енергийно доста мощна дата. Използвайки вярно нейната мощ, ще бъде допустимо да получите грандиозните блага на Вселената – творчество, обич, наслада, мир и обилие. Моментът, в който се отваря галактическият портал, е идеалното време за хармонизиране на взаимоотношението на сърцето и мозъка. За това за какво се случва това и какво значат двойките и единиците в нумерологията, научете в този момент.

 

12 декември – енергийно мощна дата

Необходимо е да се разбере, че високата осцилация идва от любовта и че всички положителни неща, основани от човек, се случват с помощта на работата на сърцето и душата, а не на подтиците на мозъка и желанието да подхождат на обществената обстановка. Когато мозъкът управлява, може да възникне отчаяние и опозиция против смяната.

Моментът, в който се отваря галактическият портал, е интервал, в който можете да сбъднете фантазиите и желанията си, само че за това би трябвало да си позволите да интегрирате нова сила, да се адаптирате към променените условия на активност.

В живота нищо не се случва инцидентно и събитията не могат да се пренавиват като фрагменти на филм. Всичко се случва в точното време и задачата не може да бъде реализирана по-рано, в сравнение с този, който я е сложил, е подготвен.

Много е значимо да се доверите на Вселената. Тя знае чудесно какво желаете и ви оказва помощ да постигнете това, което желаете. Бъдете ясно наясно със личните си стремежи и за това отделете време, с цел да се потопите в дълбините на душата си. Обърнете особено внимание на аргументите, заради които желаете да получите това или това – би трябвало да разберете от кое място идва желанието, от сърцето или мозъка. Пуснете желанията си в космоса – позволете на звездите да ви оказват помощ да ги превърнете в действителност.

Бъдете отворени към света, с цел да срещнете ментори, които могат да ви водят по пътя на Светлината и Любовта. Позволете си да излезете от старите отрицателни модели и ограничаващите вярвания, единствено тогава ще се появят нови благоприятни условия. Бъдете почтени, работете върху себе си и Вселената ще ви помогне да изградите вашия персонален парадайс.

12 декември е дванадесетият ден от дванадесетия месец.: на тази дата участват единствено единици и двойки, тъй че позитивната сила на деня е доста засилена.

Единицата обгръща креативния принцип. Тази евентуална действителност, мисъл и сила, нейното качество и количество в освободеното положение не могат да бъдат избрани авансово. Двойките образуват поляризирана сила, поддържат баланс, смятат се за въплъщение на женското начало.

 

Числото 12 символизира галактическия ред и спасението.

Той подхожда на броя на знаците в зодиака и е в основата на всички дванадесетични групи. С него са свързани понятията пространство и време, както и колело и кръг.

 

Нумерологичният код 1212 дава опция да се види друга вероятност, преминавайки към по-дълбоко равнище на схващане. 12-месечният цикъл (12 знака) е към своя край и в този момент можем да забележим цялостната картина на всичко, което се е случило през миналото време. Неизвестното се отваря пред нас – нов цикъл. Колкото по-дълго останем в положение на умишлено внимание и схватливост, толкоз по-добре ще виждаме Светлината, потопени в магията на безусловната обич.

Оставете любовта безусловно да тече през вас. Любов към себе си, обич към околните си, обич към хората като цяло. Енергията на това божествено възприятие ще ви помогне да продължите напред, без значение какво се случва в близост.

Обърнете внимание на сънищата си през този интервал. Чрез тях могат да дойдат значими известия по отношение на по-нататъшния ви път.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР